ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Υπηρεσίες μετασχηματισμού ή ανασχεδιασμού τεχνολογικών συστημάτων

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για την Κατασκευή Υποδομών

H Netsquare προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που βοηθούν τις εταιρίες να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν λύσεις πληροφορικής για να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των βασικών υπηρεσιών τους.

Μάθετε Περισσότερα

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για μετάβαση στο Cloud

Η Netsquare μπορεί να σας συμβουλέψει σχετικά με υποδομές στο Cloud που θα ταιριάζουν στις συγκεκριμένες σας ανάγκες, σχεδιάζοντας για λογαριασμό σας μια προσαρμοσμένη λύση σε ένα εξαιρετικά ασφαλές, αξιόπιστο και ευέλικτο πακέτο.

Μάθετε Περισσότερα

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για την Αναδιάρθρωση Υποδομών (IT Reengineering)

Η Netsquare μπορεί να βοηθήσει την εταιρία σας μέσω σημαντικών επιχειρηματικών μετασχηματισμών ή επανεφεύρεσης των τεχνολογικών σας υποδομών ώστε να γίνετε ευκίνητοι και ανεξάρτητοι.

Μάθετε Περισσότερα

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για την Κατασκευή Υποδομών

H Netsquare προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που βοηθούν τις εταιρίες να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν λύσεις πληροφορικής για να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των βασικών υπηρεσιών τους. Μέσω των συμβουλευτικών υπηρεσιών η Netsquare βοηθά για καλύτερη κατανόηση των ειδικών αναγκών σε μία εταιρία κάτι απολύτως απαραίτητο για το σχεδιασμό μίας νέας συνολικής λύσης.

Η Netsquare μπορεί να βοηθήσει μία εταιρία με οποιοδήποτε τρόπο έτσι ώστε με τη χρήση της πληροφορικής να είναι σε θέση να λύσει ένα συγκεκριμένο πρόβλημα ή να εκμεταλλευτεί μια νέα ευκαιρία. Πολύ περισσότερο από αυτό όμως, η Netsquare μπορεί να αναλάβει το σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης λύσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένες λύσεις που μπορούμε να σχεδιάσουμε και να χτίσουμε μαζί, επικοινωνήστε μαζί μας.

Λεπτομέρειες:

 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε σχέση με την επιλογή κατάλληλου εξοπλισμού
 • Υπηρεσίες για καλύτερη κατανόηση των ειδικών αναγκών σε μία εταιρία
 • Προσδιορισμός βέλτιστων πρακτικών σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο
 • Σχεδιασμός μίας αρχικής προσέγγισης
 • Ανάλυση κόστους-οφέλους (cost benefit)
 • Σχεδιασμός πολιτικής υποβολής προσφορών και ανάθεσης
 • Αναζήτηση υπεργολάβων για απαραίτητες εργασίες για την ολοκλήρωση ενός έργου πληροφορικής

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για μετάβαση στο Cloud

Το να απαλλαγείτε από τις περισσότερες υποδομές που βρίσκονται στο χώρο σας είναι κάτι πλέον εφικτό. Μέσω του Cloud μπορεί πλέον μία επιχείρηση να απλοποιήσει όλα τα συστήματα πληροφορικής και σε συνεργασία μαζί μας να να λειτουργήσει η επιχείρησή σας πολύ πιο εύκολα μέσω του cloud. Μπορούμε να βοηθήσουμε να διασυνδεθούν με ασφάλεια όλοι στην επιχείρηση έτσι ώστε να είναι σε θέση να εργάζονται οπουδήποτε βρίσκονται με οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιώντας τα ασφαλή συστήματα στο cloud που μπορεί να σχεδιάσει και να παραμετροποιήσει η Netsquare για λογαριασμό σας.

Η Netsquare είναι σε θέση να σχεδιάσει μια προσαρμοσμένη λύση που θα ταιριάζει στις συγκεκριμένες σας ανάγκες. Είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε για λογαριασμό σας πλήρη μετάβαση στο Cloud για το σύστημα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας, τα ημερολόγια και τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Είμαστε σε θέση να διασυνδέσουμε όλες τις φορητές συσκευές, να κατασκευάσουμε συστήματα διασκέψεων μέσω διαδικτύου και κοινή χρήση αρχείων σε μια προσαρμοσμένη λύση για εσάς σε ένα εξαιρετικά ασφαλές, αξιόπιστο και ευέλικτο πακέτο.

Λεπτομέρειες:

 • Χαμηλό προβλέψιμο κόστος ανά μήνα
 • Εύκολη παραμετροποίηση
 • Ενσωματωμένη ασφάλεια σε πολλαπλά επίπεδα
 • Τέλεια λύση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
 • Διακομιστές και εφαρμογές στο Cloud
 • Αποθηκευτικός χώρος στο Cloud
 • Συγχρονισμός ημερολογίου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εγγράφων και επαφών σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή
 • Υπηρεσίες Τηλ. Κέντρου (PBX) στο Cloud

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για την Αναδιάρθρωση Υποδομών (IT Reengineering)

Η τεχνολογική οργάνωση μιας εταιρείας πρέπει να στηρίζει την επιχειρησιακή της στρατηγική, όχι να την περιορίζει. Η Netsquare επικεντρώνεται πρώτα στις στρατηγικές ανάγκες των επιχειρήσεων των πελατών που καθορίζουν τις τεχνολογικές δυνατότητες που απαιτούνται για την υποστήριξη των μακροπρόθεσμων στόχων τους. Η μη ικανοποιητική απόδοση του λογισμικού και του υλικού επηρεάζει αρνητικά την απόδοση των επιχειρήσεων. Η Netsquare συνεργάζεται με κατασκευαστές που επιδιώκουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα απόδοσης της πληροφορικής όχι μόνο για να μειώσουν το κόστος αλλά και για να βελτιώσουν και να αναπτύξουν δυνατότητες που θα επιτρέψουν την καινοτομία και την ευελιξία.

Βοηθάμε τις εταιρείες να έχουν αυτοπεποίθηση για τις αποφάσεις που σχετίζονται με την τεχνολογία, διασφαλίζοντας ότι τα συστήματα πληροφορικής που διαθέτουν και τα μοντέλα λειτουργίας τους είναι ευέλικτα και αποτελεσματικά. Η ομάδα μας περιλαμβάνει ειδικούς συμβούλους και μπορούμε να βοηθήσουμε στην επίλυση των πιο σύνθετων προκλήσεων που σχετίζονται με την τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου μετασχηματισμού των επιχειρήσεων στην ψηφιακή εποχή του σήμερα. Οι ειδικοί μας είναι ιδιαίτερα έμπειροι στο να βοηθήσουν την εταιρία σας μέσω σημαντικών επιχειρηματικών μετασχηματισμών ή επανεφεύρεσης των τεχνολογικών σας υποδομών ώστε να γίνετε ευκίνητοι και ανεξάρτητοι.

Λεπτομέρειες:

 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε σχέση με την αντικατάσταση εξοπλισμού
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την επανεξέταση και αναδιάρθρωση συστημάτων και υποδομών
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ψηφιοποίηση συμβατικών διαδικασιών
 • Μελέτη μετάβασης ορισμένων υπηρεσιών στο Cloud για υβριδικό τρόπο λειτουργίας
 • Υπηρεσίες για καλύτερη κατανόηση των ειδικών αναγκών σε μία εταιρία
 • Προσδιορισμός βέλτιστων πρακτικών σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο
 • Σχεδιασμός μίας αρχικής προσέγγισης
 • Ανάλυση κόστους-οφέλους (cost benefit)
 • Σχεδιασμός πολιτικής υποβολής προσφορών και ανάθεσης

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Αναζητήστε μια λύση της Netsquare