ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ

Ασφάλεια Web & Email

Θωρακιστείτε με συστήματα περιμετρικής προστασίας για την ασφάλεια εφαρμογών

Προστασία Περιήγησης Ιστοσελίδων (Web Protection)

Με ένα περιμετρικό σύστημα ασφάλειας περιήγησης ιστοσελίδων (Web Protection) μπορείτε να κρατάτε την επιχείρηση σας ασφαλή από όλες τις απειλές που μπορούν να εισέλθουν από την περιήγηση σε ιστοσελίδες.

Μάθετε Περισσότερα

Προστασία Hλεκτρονικής Aλληλογραφίας (Email Protection)

Για την αποτελεσματική προστασία της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας απαιτείται ένας αποτελεσματικός συνδυασμός βασισμένος προστασίας από ιούς (antivirus engine) και μια λύση πολλαπλών μεθόδων απομάκρυνσης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (antispam).

Μάθετε Περισσότερα

Προστασία Περιήγησης Ιστοσελίδων (Web Protection)

Ένα αποτελεσματικό σύστημα προστασίας περιήγησης ιστοσελίδων πρέπει να προστατεύει τους υπαλλήλους από απειλές και τους επιτρέπει να διαμορφώνουν τους όρους και τις συνθήκες για το πώς ξοδεύουν οι υπάλληλοι το χρόνο τους στο διαδίκτυο. Οι ιοί και όλα τα άλλα επικύνδυνα προγράμματα πρέπει να αντιμετωπίζονται προτού εισέλθουν στο δίκτυο και προκαλέσουν ζημιά, δίνοντας λεπτομερείς αναφορές που δείχνουν πόσο αποτελεσματική είναι η πολιτική ασφάλειας και ποιές τροποιήσεις μπορούν να γίνουν σε αυτή.

Με ένα περιμετρικό σύστημα ασφάλειας περιήγησης ιστοσελίδων (Web Protection) μπορείτε να κρατάτε την επιχείρηση σας ασφαλή από όλες τις απειλές που μπορούν να εισέλθουν από την περιήγηση σε ιστοσελίδες. Αυτό θα πρέπει να λειτουργεί εντός της περιμέτρου αλλά και στο σύννεφο, έχοντας ολοκληρωμένη διαδικτυακή προστασία παντού ακόμη και αν οι χρήστες είναι στο γραφείο, στο σπίτι ή εν κινήσει διασφαλίζοντας την ασφαλή και παραγωγική περίηγηση, πλήρως συμμορφωμένη στις πολιτική ασφάλειας της επιχείρησης.

Λεπτομέρειες:

 • Εξειδικευμένες Τεχνικές Διαδικτυακής Προστασίας που περιορίζουν ακόμη και τις πιο περίπλοκες διαδικτυακές απειλές
 • Εύκολη παραμετροποίηση και συντήρηση
 • Συμμόρφωση με Υφιστάμενες Πολιτικές και Παροχή Αναφορών μέσα από μία κεντρική κονσόλα
 • Προστασία Επένδυσης με μία αρχιτεκτονική που ενσωματώνεται εύκολα στην ήδη υπάρχουσα αρχιτεκτονική
 • Ο έλεγχος Διευθύνσεων URL μπορεί να περιορίσει περισσοτέρες από 35 εκατομμύρια ιστοσελίδες με 96 διαφορετικές κατηγορίες περιεχομένου
 • Περιμετρικός Έλεγχος κίνησης δεδομένων (HTTP, FTP, HTTPS) προτού εισέλθει το οτιδήποτε στο δίκτυο μίας επιχείρησης
 • Ο έλεγχος HTTPS λύνει ένα από τα τα πιό σημαντικά προβλήματα καθιστώντας την κίνηση των κρυπτογραφημένων δεδομένων SSL πλήρως διάφανη

Προστασία Hλεκτρονικής Aλληλογραφίας (Email Protection)

Για την αποτελεσματική προστασία της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας απαιτείται ένας αποτελεσματικός συνδυασμός βασισμένος προστασίας από ιούς (antivirus engine) και μια λύση πολλαπλών μεθόδων απομάκρυνσης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (antispam). Μέσω αυτού του συνδυασμού μπορείτε να αντιμετωπιστεί η κακόβουλη ηλεκτρονική αλληλογραφία και ταυτόχρονα να απελευθερωθούν σημαντικοί πόροι από τους διακομιστές ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, με τεράστια βελτίωση στην παραγωγικότητα των τελικών χρηστών.

Τα σύγχρονα συστήματα είναι διαθέσιμα σε φυσική συσκευή (appliance) και εικονική μηχανή (virtual appliance), με δυνατότητες υψηλής χωρητικότητας, υψηλή διαθεσιμότητα και ολοκληρωμένο έλεγχο του περιεχομένου της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Λεπτομέρειες:

 • Συμμόρφωση με Κανονισμούς και Νομοθεσία
 • Ανάλυση Συμπεριφοράς για άγνωστες πολύ πρόσφατες απειλές ηλεκτρονικής αλληλογραφίας
 • Εύκολη εγκατάσταση και Παραμετροποίηση
 • Χαμηλό κόστος κτήσης και Συντήρησης
 • Απελευθέρωση σημαντικών πόρων από τους διακομιστές ηλεκτρονικής αλληλογραφίας

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Αναζητήστε μια λύση της Netsquare