ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Η Εταιρία

Η πληροφορική είναι στο DNA μας

Διευρύνετε τις δραστηριότητές σας χρησιμοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες της πληροφορικής, δίνοντας λύση ακόμα και στα πιο σύνθετα προβλήματα και απαιτήσεις του σήμερα και του αύριο, έχοντας τη Netsquare ώς στρατηγικό συνεργάτη συνεχώς δίπλα σας.

Τεχνολογικές Προκλήσεις

Η σύγχρονη επιχείρηση καλείται να αντιμετωπίσει πολλά και σοβαρά θέματα όσον αφορά τα συστήματα πληροφορικής και τις τεχνολογίες, ιδιαίτερα λόγω της ταχύτητας με την οποία αλλάζουν όλα σήμερα. Αυτά τα θέματα είναι συνήθως διαφορετικά μεταξύ τους με πολλές ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις, με αποτέλεσμα οι εταιρίες να οδηγούνται σε διαφορετικούς κάθε φορά συνεργάτες για την επίλυση τους, αυξάνοντας σημαντικά το κόστος και τον απαιτούμενο χρόνο υλοποίησης.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Ο τρόπος λειτουργίας και το απόλυτα εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Netsquare, εγγυάται πλήρη κάλυψη σε όλα τα πεδία των τεχνολογικών αναγκών μίας επιχείρησης αφού δημιουργήθηκε από στελέχη επιχειρήσεων και μηχανικούς πληροφοριακών συστημάτων που κάνουν ακριβώς αυτή τη δουλειά για πολλά χρόνια με επιτυχία. Δεν υπάρχει τεχνολογικό πρόβλημα που να μην έχει λύση, απλά χρειάζεται ειδική γνώση για την επίλυσή του.

Γιατί είμαστε διαφορετικοί

Η εταιρία μας είναι διαφορετική από τις άλλες γιατί θεωρούμε τον ανθρώπινο παράγοντα το δυνατότερό μας σημείο. Είμαστε μία ομάδα από νέους ανθρώπους και η δύναμή μας βασίζεται στη συνεχή συνεργασία και την φιλική ατμόσφαιρα που επικρατεί σε όλες τις βαθμίδες και τα τμήματα.

Έχεις ταλέντο;

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας;