Προστατέψτε τα δεδομένα σας χρησιμοποιώντας κρυπτογραφία

Κρυπτογράφηση Δεδομένων

Η κρυπτογράφηση είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος προστασίας των ευαίσθητων δεδομένων

Κρυπτογράφηση μέσων (Full Disk Encryption)

Με την τεχνολογία κρυπτογράφησης σκληρών δίσκων και αποσπώμενων μέσων USB όλοι οι επιτραπέζιοι και οι φορητοί υπολογιστές μπορούν να προστατευτούν εύκολα και γρήγορα.

Μάθετε Περισσότερα

Κρυπτογράφηση Αρχείων (File Encryption)

Με την τεχνολογία κρυπτογράφησης αρχείων μπορείτε να προστατέψετε τα δεδομένα παντού, όπου και αν βρίσκονται αυτά αφού το περιεχόμενο κρυπτογραφείται αμέσως μόλις δημιουργηθεί.

Μάθετε Περισσότερα

Κρυπτογράφηση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας (S/MIME Encryption)

Για την κρυπτογράφηση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, απαιτείται η έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών ταυτοποίησης χρήστη και η ανταλλαγή κρυπτογραφημένων μηνυμάτων γίνεται αυτόματα αφού πρώτα γίνει η κατάλληλη εγκατάσταση των ψηφιακών πιστοποιητικών.

Μάθετε Περισσότερα

Κρυπτογράφηση μέσων (Full Disk Encryption)

Μία από τις πιό σημαντικές πτυχές ασφαλείας των τερματικών είναι η κρυπτογράφηση μέσων (full disk encryption). Με την τεχνολογία κρυπτογράφησης όλοι οι επιτραπέζιοι και οι φορητοί υπολογιστές μπορούν να προστατευτούν εύκολα και γρήγορα. H χρήση της τεχνολογίας κρυπτογράφησης μπορεί να παρεμποδίσει την απώλεια δεδομένων, και να κάνει εύκολη τη διαχείριση των δεδομένων και τη συμμόρφωση στην πολιτική ασφάλειας.

Για τη κρυπτογράφηση ενός μέσου όπως του σκληρού δίσκου ενός υπολογιστή ή ενός αποσπώμενου USB, καλύτερο είναι να χρησιμοποιείται η ενσωματωμένη λειτουργικότητα κρυπτογράφησης όπως OPAL (USB), Bitlocker (Windows), Filevault 2 (Mac) έτσι ώστε να μην υπάρχει αργοπορία από εργαλεία τρίτων και η διαδικασία να γίνεται με ταχύτητα και απλό τρόπο. Η Παρουσία κεντρικής κονσόλας στην οποία να φαίνονται όλοι οι υπολογιστές είναι αναγκαία αφού έτσι μπορεί να γίνει καλή διαχείριση όλων των σταθμών εργασίας είτε αυτά είναι σταθεροί υπολογιστές ή φορητοί.

Λεπτομέρειες:

 • Η Κρυπτογράφηση Δεδομένων ειναι εφαρμόσιμη σε όλους τους Υπολογιστές όπως επιτραπέζιους, φορητούς, ομάδες από σκληρούς δίσκους και κινούμενα μέσα.
 • Γρήγορη Ανάκτηση Δεδομένων με μια πλήρη γκάμα εργαλείων ανάκτησης και επιδιόρθωσης
 • Πλήρης Υποστήριξη Συστημάτων Opal self-encrypting, BitLocker, Filevault 2
 • Πλήρης Υποστήριξη όλων των Eκδόσεων των Windows και Mac OSX
 • Λεπτομερής Καταγραφή και Αναφορές Συμμόρφωσης για χρήστες και κρυπτογραφημένες συσκευές
 • Έμμεση Αποτροπή Διαρροής Ευαίσθητων Δεδομένων (Data Loss Prevention – DLP)
 • Αδύνατο να υποκλαπούν δεδομένα όταν ο υπολογιστής είναι κλειστός

Κρυπτογράφηση Αρχείων (File Encryption)

Με τη κρυπτογράφηση αρχείων μπορείτε να προστατέψετε τα δεδομένα παντού, όπου και αν βρίσκονται αυτά αφού το περιεχόμενο κρυπτογραφείται αμέσως μόλις δημιουργηθεί. Τα συστήματα κρυπτογράφησης αρχείων προασπίζουν τα δεδομένα σας με ταυτοποίηση του χρήστη, προτού επιτρέψει την πρόσβαση σε κρυπτογραφημένα δεδομένα. Με την κρυπτογράφηση αρχείων όλα τα δεδομένα παραμένουν κρυπτογραφημένα ακόμη και όταν μεταφέρονται σε κάποιο κοινόχρηστο φάκελο, αφαιρούμενο μέσο USB ή στο cloud.

Πλέον, η κρυπτογράφηση σε επίπεδο αρχείου δεν σημαίνει μακροχρόνιες εγκαταστάσεις από διαχειριστές ή επιλογή των αρχείων που πρέπει να κρυπτογραφηθούν. Τα αρχεία των χρηστών ξεκινούν μέσω προεπιλογής με το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας, για να παραμείνουν οι ευαίσθητες πληροφορίες τους μακριά από λάθος χέρια, και μετά μπορούν να αφαιρεθούν ορισμένα αρχεία από τη συγκεκριμένη πολιτική.

Λεπτομέρειες:

 • Δυνατότητα προστασίας δεδομένων ακόμα και αυτά βρίσκονται εκτός της περιμέτρου
 • Αδύνατο να υποκλαπούν δεδομένα ακόμα και αν ο υπολογιστής είναι ανοικτός
 • Δυνατότητα αυτόματης κρυπτογράφησης αρχείων που τοποθετούνται σε ένα συγκεκριμένο φάκελο με ευαίσθητα δεδομένα
 • Αδύνατο να υποκλαπούν δεδομένα ακόμα και αν ο υπολογιστής είναι ανοικτός

Κρυπτογράφηση Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας (Email Encryption)

Το επίπεδο ασφάλειας ύστερα από την εγκατάσταση και παραμετροποίηση ενός συστήματος κρυπτογράφησης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είναι ιδιαίτερα υψηλό. Τα συστήματα κρυπτογράφηση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας λειτουργούν με εύκολο τρόπο επιτρέποντας την κεντρική διαχείριση από ένα σημείο, με πλεονέκτημα είναι ότι η εγκατάσταση και η συντήρηση του συστήματος είναι ιδιαίτερα εύκολη.

Το πλεονέκτημα της περιμετρικής κρυπτογράφησης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας προστασίας μειονέκτημα αυτού του τρόπου είναι ότι απαιτείται ασφαλής φυσική διασύνδεση μεταξύ του περιμετρικού συστήματος ασφάλειας και του διακομιστή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στον οποίο δεν υπάρχει καμμία κρυπτογράφηση αφού αυτή γίνεται περιμετρικά. Το πλεονέκτημα είναι ότι η εγκατάσταση και η συντήρηση του συστήματος είναι πανεύκολη αφού γίνεται σε ένα και μόνο σημείο, το περιμετρικό σύστημα ασφάλειας.

Λεπτομέρειες:

 • Εύκολη και γρήγορη παραμετροποίηση
 • Εξαιρετικά υψηλή ασφάλεια διακίνησης μηνυμάτων email
 • Χαμηλό κόστος κτήσης
 • Ψηφιακή υπογραφή & κρυπτογράφηση ηλεκτρονικών μηνυμάτων
 • Δεν απαιτείται επιπλέον λογισμικό στον τελικό χρήστη για την κρυπτογράφηση και αποκρυπτογράφηση
 • Υποστήριξη S/MIME & OpenPGP
 • Κεντρική διαχείριση όλων των κλειδιών και πιστοποιητικών
 • Υποστήριξη εξωτερικών αρχών πιστοποίησης

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Αναζητήστε μια λύση της Netsquare