ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΚΩΝ - MALWARE - RANSOMWARE

Οι συνεχείς εξελίξεις διαμορφώνουν ένα νέο περιβάλλον εργασίας επιφέροντας πραγματική επανάσταση στην κοινωνία μας και στο επιχειρείν.

Η Netsquare είναι έτοιμη να σας προσφέρει τη δυνατότητα απρόσκοπτης εργασίας από όπου κι αν βρίσκονται οι συνεργάτες σας, χρησιμοποιώντας τεχνολογία που παρέχει ασφαλή απομακρυσμένη συνδεσιμότητα διαφορετικών συσκευών, συστημάτων και υπηρεσιών.

Προστασία Τερματικών Επόμενης Γενιάς από κάθε Κίνδυνο

Τον τελευταίο καιρό οι απειλές γίνονται πολύ πιο σύνθετες, οπότε εισερχόμαστε σε μία νέα εποχή στην προστασία τερματικών αφού πλέον τα συστήματα προστασίας είναι σημαντικό να διαθέτουν τεχνολογίες επόμενης γενιάς όπως signatureless, anti-exploit και anti-ransomware για την αποτροπή και τον καθαρισμό κακόβουλου λογισμικού που είναι πραγματικά πολύ εξελιγμένο και ξεπερνά τις παραδοσιακές μεθόδους πολύ εύκολα και διαπερνά οποιοδήποτε μέτρο προστασίας.

Έλεγχος Συσκευών, Ταξινόμηση και Έλεγχος Δεδομένων

Τα συστήματα ελέγχου τερματικών για εξωτερικές συσκευές και διαρροή ευαίσθητων δεδομένων (DLP – Data Loss Prevention) βοηθούν στη μείωση του ρίσκου απώλειας δεδομένων από απόπειρες διαρροής ευαίσθητων δεδομένων (DLP) όπως προσωπικών δεδομένων ή εμπιστευτικών εταιρικών εγγράφων, παρέχοντας παράλληλα πλήρη έλεγχο αποσπώμενων συσκευών όπως κλειδιών USB, φορητών σκληρών δίσκων και συσκευών ασύρματης δικτύωσης.

Έλεγχος Περιήγησης Ιστοσελίδων και Εφαρμογών

Τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας τερματικών μπορούν να σταματήσουν τις διαδικτυακές απειλές και να κρατήσουν τους χρήστες ασφαλείς από κακόβουλες ιστοσελίδες και επίσης ο έλεγχος εφαρμογών επιτρέπει τον έλεγχο όλων των εφαρμογών που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα ασφαλείας ή νομικά ζητήματα, ακόμα και αν τα τερματικά βρίσκονται εκτός περιμέτρου.

Με ένα απλό τηλεφώνημα θα είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά σας άμεσα και αποτελεσματικά.

Καλέστε σήμερα στο 211 013 9400 για να μάθετε πως μπορείτε να διασφαλίσετε την πιο σημαντική περιουσία σας.